L’APB celebra el Dia del Llibre exposant el patrimoni documental marítim de les Balears

L’APB celebra el Dia del Llibre exposant el patrimoni documental marítim de les Balears

A la paradeta es repartiran còmics amb l’objectiu de donar a conèixer la importància dels ports a les Illes

Palma

18/04/2024
Port-ciutat

L’Autoritat Portuària de Balears (APB), a iniciativa del personal de l’Arxiu, participa per primera vegada en el Dia del Llibre, el 23 d'abril, amb una paradeta davant la seva seu institucional. L’objectiu és posar a l’abast de tota la ciutadania el patrimoni documental bibliogràfic que atresora l’organisme portuari.

 

A l’estand s’exposaran els llibres físics de temàtica marítima editats per l’APB. També es repartiran els còmics Les portes del mar, on s’explica la importància dels ports a les Illes, així com imants i làmines dels fars de Balears.

 

La novetat d’enguany és que totes aquelles persones que decideixin compartir a les xarxes socials fotografies o vídeos al photocall de l’APB s’enduran un llibre de regal. L’organisme portuari obsequiarà a tots els participants amb títols com: A la llum del far. Testimoni dels darrers faroners balears, Els fars de sa Dragonera, Curiositats del Port de Palma de Mallorca i Els grans ports de les Balears al segle XXI.

 

A més, tots aquells que visitin la paradeta situada al Moll Vell de Palma podran visualitzar a través d’ulleres de realitat virtual els cinc ports que gestiona l’organisme portuari (Alcúdia, Eivissa, Maó, Palma i la Savina).